Legyen neked is:

EREDMÉNYT-HOZÓ WEBOLDALAD, AMELY VÁSÁRLÓK TÖMEGÉT HOZZA A CÉGEDNEK!

Átalakítjuk a weboldalad nagyteljesítményű marketing gépezetté, amely folyamatosan ügyféljelölteket hoz, kezeli azokat és vevőkké változtatja őket.

SZERETNÉL EGY „MOBILTELEFON KOMPATIBILIS” WEBOLDALT, AMELYNEK A FŐ FÓKUSZA, HOGY A LÁTOGATÓKBÓL ÜGYFELEKET CSINÁLJON?

A mi filozófiánk egyszerű: a weboldal elsődleges célja, hogy eredményt hozzon a vállalkozásodnak.

Ezzel szemben a weboldalak többsége értelmetlen pénzkidobás. Nem termel bevételt. Sőt, nem is célja, hogy bevételt termeljen! Márpedig manapság – különösen a mostani világjárvány idején – a weboldal a legfontosabb felülete a cégednek, amelynek folyamatosan és kiszámíthatóan új ügyfeleket, ezzel pedig biztos bevételt kell szolgáltatnia a vállalkozásodnak.

Mi a fő probléma?

A tipikus probléma pofonegyszerű: sem a megrendelő, sem a kivitelező nem tudja, hogy mit is kellene csinálnia.

Igen, a legtöbb esetben a weboldal megrendelőknek megjelenésre, tartalomra van elképzelése, de a történet itt véget is ér. A másik oldalon pedig egy webfejlesztő ül, nem pedig egy marketing szakember.

Pontosan ez a probléma.

A webfejlesztő feladata az, hogy megcsinálja a weboldalt, nem az, hogy kitalálja. Tipikusan a kellemes megjelenés, a lehető legkevesebb energiabefektetés és a minél gyorsabb kivitelezés van a fókuszukban. Aztán jöhet is a következő projekt. Neked pedig lesz egy csinos, de teljesen haszontalan weboldalad, ami nem hoz bevételt a vállalkozásodnak!

Mi ezzel szemben, totálisan ellentétes megközelítést alkalmazunk!

Az általunk készített weboldalak többsége ugyanis eredmény-orientált. Ez nem azt jelenti, hogy a weboldalad csúnya, vagy ízléstelen lesz. Viszont biztosan számokra, felhasználói élményre fókuszálunk, vagyis mindarra, amitől egy látogatóból ügyfél lesz!

Kiknek érdemes velünk dolgoznia?

Ha az alábbi szempontok közül bármelyik fontos Neked, akkor valószínűleg a segítségedre lehetünk:

  • Sokkal több ügyféljelölt – lehetőség szerint feleakkora költséggel: több weboldal látogatót szeretnél, lehetőség szerint a mostani marketing kiadásodnál nem többért?
  • Magasabb konverziós arányú weboldal – a weboldal kvázi kifizeti a saját árát: arányaiban több látogatóból lesz ügyféljelölt, azaz többen kérnek ajánlatot, vagy vásárolnak az oldaladon. Összességében több komoly érdeklődőd lesz weboldal látogatókból.
  • Teljes, “mindenre-kiterjedő” átfogó szolgáltatás és rendszer: teljeskörű szolgáltatást szeretnél, aminek része a weboldal dizájn, a mobilra optimalizált megjelenés és a szövegírás egyaránt?

Ha a fenti pontok igazak Rád, akkor kérd az ingyenes weboldal tervezésünket!

DÍJMENTES WEBOLDAL TERVEZÉS

MIÉRT JÓ NEKED?

Egy rövid konzultációt követően INGYENESEN felrajzoljuk saját, személyre szabott weboldaladat. A konzultáció során megismerünk Téged és vállalkozásodat, piacodat, ügyfeleidet, hogy minél inkább személyre, cégedre szabhassuk a weboldaladat.

Azaz még mielőtt akár egyetlen forintot elköltenél nálunk pontosan felvázuljuk, hogy hogyan néz ki egy a Te cégedre szabott  vevőcsalogató oldal, ami miatt a bevételed is megugrik.

Mire számíthatsz?

N

Mi legyen a weboldaladon?

Megmutatjuk, hogy hány és milyen aloldalból állítanánk össze a weboldalad. Az egyes oldalak milyen sorrendben és struktúrában épüljenek fel. Azaz egy konkrét oldaltérképet kapsz.

N

Konkrét tartalom

Minden fontos oldalra vonatkozóan pontosan megmondjuk, hogy szerintünk miként kellene az adott oldalnak felépülnie, azaz pontosan mit raknánk az oldaladra, ami szerintünk ügyfeleket fog hozni a cégednek!

Ez azért is óriási érték, mert így bárkivel el tudod készíteni, aki konyít a weboldalkészítéshez. Mert nem az a nehéz, hogy szép legyen, hanem az, hogy mi és hova kerüljön az oldaladon, hogy az ügyfeleket is hozzon!

N

Milyen megjelenést javaslunk?

Nem csak a tartalomra, de a dizájnra is javaslatokat teszünk. Konkrétan megmutatjuk, hogy milyen megjelenést javasolunk, ami illeszkedik a cégedhez és a piacodhoz, célközönséged elvárásához is.

Magyarul: lesz egy kész weboldal terved. Ez gyakorlatilag olyan, mintha egy építész megtervezné álmaid házát, amit már “csak” fel kell építeni.

Nem kell mondanunk, ez biztosan százezres érték, amit díjmentesen odaadunk!

Szeretnénk, ha tudnád, hogy a díjmentes konzultáció az óriái értéke ellenére, semmiféle elköteleződéssel nem jár sem a konzultáció, sem a weblaptervezés!

Ha szeretnéd tudni, hogy hogyan néz ki egy vevőcsalogató oldal, ami miatt a bevételed is megugrik, akkor kérd az ingyenes weboldaltervezést most!

A WEBOLDALAK TÖBBSÉGE NEM TERMEL PÉNZT, MERT AKI KÉSZÍTETTE NEM  TUDJA, HOGY EHHEZ MI KELL!

DE MIÉRT HALLGASS RÁNK?

AZ EGYIK LEGFONTOSABB TITOK, AMIT EGYETLEN WEBFEJLESZTŐ SEM FOG ELMONDANI NEKED

A mai digitális világban a weboldal a céged „online központja”, ami ha jól van felépítve, akkor az ÖSSZES MARKETINGCSATORNÁD EREDMÉNYÉT NÖVELI. Magyarul egy jobban felépített weboldal, több eredményt fog hozni!

Ám ez fordítva is igaz: ha rossz az oldalad, akkor minden marketing erőfeszítésed ellenére sem fogsz igazán sok ügyfelet szerezni!

Éppen ezért ezt a felelősséget nem csak értelmetlen, de kifejezetten veszélyes egy webfejlesztőre bízni!  Ahelyett, hogy egy online marketing specialistára bíznád, aki pontosan tudja, mit kell tennie ahhoz, hogy a weboldalad révén SOKKAL TÖBB PÉNZT KERESS.

És itt az egyik legfontosabb titok: ha a weboldalad több látogatót alakít át komoly érdeklődővé, majd fizető ügyfelekké, mint a versenytársaidé, akkor megengedheted magadnak, hogy több pénzt költs marketingre és látogatószerzésre, mint a konkurenciád. És onnantól kezdve nyertél, Tiéd az adott piac!

Ha olyan weboldalt szeretnél, ami lehetővé teszi, hogy:

  • Akár kétszer többet költs marketingre, mint a versenytársad – és eközben dupla akkora nyereséget érj el
  • Több weboldal látogatót vásárárolj, mint a piacodon bárki – mindezt nyereségesen
  • Növeld a piaci részesedésed, amitől a konkurenciád lassan pánikolni kezd
  • A Google AdWords hirdetéseiben az #1 pozícióban lehess, még a legdrágább kulcsszavakra is, miköben egészséges profitot realizálsz,

akkor azt javasoljuk Neked, hogy még ma egyeztess egyik digitális szakértőnkkel!

A WEBOLDAL A CÉGED “ONLINE KÖZPONTJA”

Jó esetben minden marketing tevékenységed végcélja a weboldalad. Ezért egyáltalán nem mindegy, hogy az miként teljesít!

Minél jobb a weboldalad (azaz minél nagyobb százalékban lesznek a látogatók vevők, vagy ügyféljelöltek) annál nagyobb eredményt hoz, annál több pénzt tesz a zsebedbe! Márpedig ez a legfontosabb!

Szeretnéd, ha a Beérkező levelek mappádat elárasztanák a potenciális Ügyféljelöltek, Valahogy így?…

Vagy így…

NE MARADJ LE

JELENTKEZZ MOST!

Több milliárd (nem millió) forintnyi árbevételnövekményhez segítettük az ügyfeleinket. Pontosan tudjuk, hogy mi kell egy sikeres oldalra és mi az, ami totál felesleges hókuszpókusz.

Mindezt ingyenesen és a cégedre szabva felvázoljuk Neked.

Nyílván azért tesszük, mert azt gondoljuk, hogy ezt követően szívesen dolgoznál velünk. De nem fogjuk letömni a torkodon, nem fogjuk erőltetni. Ha nem érzi mindkét fél azt, hogy a másikkal kell dolgoznia, akkor azt felesleges erőltetni.

Úgyhogy, ha szerentéd tudni, hogy mi hogyan építenénk fel a weboldalad, akkor add meg az elérhetőségeidet most.

Űrlapkitöltést követő lépések:

1. Felvesszük veled a kapcsolatot telefonon

2-4 munkanapon belül felhívunk a +36-70/235-9874-as telefonszámról.

2. Felkészülünk

A telefonbeszélgetés alapján jobban megismerünk, hogy a legalkalmasabb és relevánsabb weboldal sablont hozzuk létre.

3. Prezentáljuk a megoldásunkat

A telefonhívást követő 2-4 munkanapon e-mailben küldünk egy Zoom linket, ahol bemutatjuk az elkészült weboldalt.

GY.I.K

Tényleg ingyenes a konzultáció és weblaptervezés?

Igen, tényleg ingyenes. Nincs apróbetű, mellébeszélés, utólagos költség vagy bármi egyéb.

Ha szeretnéd velünk megcsináltatni, akkor majd küldünk egy nagyon részletes ajánlatot, amitől nem dobsz egy hátast (mert nem lesz drágább, mint bárhol máshol, sőt!).

Szükséges veletek megcsináltatni a végleges weboldalt?

Nem, egyáltalán nem szükséges, de örömmel vesszük, ha minket választasz.

Sőt, nem is kell weboldalt készítened, ha nem akarsz. A legrosszabb eshetőség, hogy van egy kész javaslatod és ha szeretnéd, akkor ahhoz egy árad, ami ha másra nem, arra jó, hogy összehasonlítsd másokkal.

Mi a különbség a marketinges és webfejlesztő által készített weboldal között?

A válasz egyszerű: az eredmény.

Amíg egy webfejlesztő elsősorban a design-t, a megjelentést és jobb esetben a technikai funkcionalitást tartja szem előtt, addig a marketinges legfontosabb célja ezek mellett, hogy oldalad ügyfeleket vonzzon be és pénzt termeljen Neked.

Ez két teljesen más nézőpont. Nekünk az a fontos, hogy az oldalad pénzt termeljen, nem az, hogy látványos legyen csilli-villi cucc legyen.

Miért ingyenes?

Igen, ez valóban sok pénzt ér. De mi hosszú távon gondolkozunk és az a meggyőződésünk, hogy ha meg tudjuk mutatni, hogy miként tudsz pénzt keresni a segítségünkkel, akkor szívesebben dolgozol velünk. Ezért először örömmel adunk.

Mindenkinek megszerkesztitek a weblapját, aki jelentkezik?

Nem.

Egyrészt véges a kapacitásunk (úgyhogy gyorsan jelentkezz,  mert ha beteltünk, akkor beteltünk…), másrészt vannak olyanok, akikkel nem tudunk együtt dolgozni.

Törvénytelen, félig-meddig szürke, egészségre káros dolgokkal nem foglalkozunk.

Szükséges-e a személyes találkozó?

Nem, erre nincsen szükség. A konzultációk online platformon keresztül kerülnek lebonyolításra. Így készítettünk már tucatnyi oldalt, néhányat más országokba is.

Mobilon is működő oldalt terveztek?

De még mennyire! Ma már a látogatók jelentős része (piaconként más-más mennyiségű) telefonról jön, ezért arra különös figyelmet fordítunk.

Minden általunk tervezettt és készített oldal tökéletesen működik telefonon, tableten, laptopon, asztali gépen és így tovább.

Mennyibe kerül egy weboldal?

Ezt nagyon nehéz megmondani, mert attól függ, hogy mi kerül rá. Nagyjából 200 ezer forinttól indul (ha ez alatt kapsz árat valakitől, menekülj!)

Referenciáink