Fejlődni szeretnél? Jobb eredményekre vágysz?

LÉPJ SZINTET MOST!

Mindegy, hogy vállalkozó vagy, aki az “éppenhogyműködik” állapotból szeretné rakétaként kilőni a cégét, vagy pályakezdő, aki a tötymörgés és bizonytalan álláskeresés helyett repülőrajtot venne karrierjében, a cél ugyanaz: új szintre lépni, gyorsan, kézzelfoghatóan.

Kurzusaink során nem csak beszélünk és elmondjuk, hogy mit kellene tenned, hanem lépésről-lépésre megmutatjuk mit kell tenned. Sőt, akár közösen meg is csináljuk!
Így az eredmény GARANTÁLT!

Fejlődj velünk

KIKNEK TUDUNK SEGÍTENI?

MARKETING SZTRÁDA

CÉGVEZETŐKNEK

Az egyetlen GARANTÁLTAN működő módszer, amellyel havonta 5-50 új ideális ügyfelet szerezhetsz, még a jelenlegi gazdasági környezetben is!

Vége a tippelgetésnek, a “nem tudom, hogy mit kell tennem” érzésnek. Olyan emelkedő pályára állíthatod a céged, amiről korábban álmodni sem mertél volna. Úgy, hogy nem elmondjuk, hanem közösen megcsináljuk!

Ez nem egy újabb tréning, amire benevezel és semmi nem lesz belőle. Itt minden alkalommal KÉSZ EREDMÉNYEKKEL távozol! Ha nem tudod, hogyan szerezz új ügyfeleket, akkor életet menthet!

VIGYÁZAT: Ez nem egy átlagos képzés. Ez nem gyakorlat. Ez MEGVALÓSÍTÁS!

MARKETINGES LESZEK

PÁLYAKEZDŐKNEK

A karriered első lépése meghatározza, hogy milyen lesz a többi. Előnyből vagy hátrányból indulsz!

Nem mindegy: Te vadászol álláslehetőség után, vagy rögtön tuti pozícióban kezdesz, könnyedén felvesznek, magasabb a fizetésed, izgalmasabb feladatokon dolgozhatsz, gyorsabban haladsz a ranglétrán és reális esélyed van arra, hogy egy napon felső vezető leszel.

Ha szeretnél piacképes gyakorlati marketingtudáshoz és versenyelőnyhöz jutni pályakezdőként? Akkor ez Neked szól Megmutatjuk, hogyan legyen akár 66%-kal magasabb a kezdőfizetésed!

SZUPERSTART: Nem csak megmutatjuk, mit kell tenned, de akár segítünk elhelyezkedni is!