Hogyan tudod 10-20-50 vagy akár 100 százalékkal növelni a profitod?

Szinte biztos, hogy óriási bevételi potenciált hagy ki a céged. A legtöbb KKV tulajdonosnak, vezetőnek sem ideje, sem energiája nincs arra, hogy marketinggel foglalkozzon. Sőt, igazából azt sem tudják pontosan, hogy “mit kellene tenni ahhoz, hogy sorokban álljanak a vevőjeltöltek? Ez érthető, ám így óriási pénzt hagynak az ablakban!

Regisztrálj itt!

Az alábbi űrlap kitöltésével tudsz jelentkezni az ingyenes webináriumra!

Jelentkezz most!

Segítünk változtatni!

Pontról-pontra megmutatjuk mit kell tenned, méghozzá teljesen ingyen!

Egy teljesen díjmentes online webinárium keretében lépésről-lépésre megmutatjuk, hogy miként érdemes a céged marketingjére gondolnod és, hogy az hogyan fogja új szintre emelni a vállalkozásodat!

Az elmúlt években több milliárd forint többletbevételhez segítettük hozzá ügyfeleinket. Ugyanis nem csak elméletben tudjuk, hogy mit kell tenni, hanem valós, hazai tapasztalattal rendelkezünk. Így biztosan tudjuk, hogy a módszereink a hétköznapi, gyakorlati életben is működnek!

Ingyenes webináriumunkon eláruljuk azokat a biztos módszereket és megmutatjuk azokat a működő rendszereket, amelyek hozzásegítenek Téged céljaid eléréséhez!

Mit fogsz megtudni az ingyenes webináriumon?

Z

Hogyan lehet SOKKAL TÖBB BEVÉTELED ÉS MÉG TÖBB PROFITOD, akár kevesebb ügyféllel?

Nem az a fontos, hogy hány ügyfeled van és végképp nincs jelentősége a forgalmadnak! Találkoztam már 6 milliárdos forgalmú céggel, ahol évi 250 millió volt a veszteség, és 300 milliós céggel is, ahol ennyi volt a nyereség! Vagyis, egyedül a nyereséged számít.

Z

Hol találsz új ügyfeleket?

Milyen forrásokból fogsz kényelmesen új ügyfeleket találni és mit kell ehhez tenned?

Z

Milyen marketing módszerek működnek?

Minden héten kiugrik a bokorból egy új csoda-módszer, amivel – állítólag – óriási pénzeket lehet keresni. De mi az, ami tényleg működik Magyarországon és mi az, amit felejts el?

Z

Mennyit érdemes marketingre költened havi szinten?

A leggyakoribb kérdések egyike, hogy mennyi pénzt kell/érdemes áldozni havi szinten marketingre. Fillérre pontosan ki fogod tudni számolni, hogy Neked mennyit érdemes költened!

Z

Melyek azok a kritikus mutatók, amelyekkel foglalkoznod kell és melyek azok, amikkel egyáltalán nem?

Ha tudni akarod, hogy mire érdemes odafigyelned és mire nem – ez mindössze néhány mutató – akkor szívesen eláruljuk Neked ezeket. Az összes többi marketinges mutatóval nem kell foglalkoznod!

Z

Mi kell ahhoz, hogy KIEMELD A CÉGED A TÖMEGBŐL?

Legyünk őszinték, valószínűleg a terméked/szolgáltatásod nem teljesen egyedi a piacon. Hogyan tudod magad mégis kiemelni a zajból és mit kell tenned ahhoz, hogy könnyedén Téged válasszanak?

Z

7 mód, amivel növelheted a bevételed.

Hogyan növelheted biztosan a profitod? Ebből a 7 lehetőségből biztosan lesz legalább 1 olyan, amit akár már holnap alkalmazni tudsz!

Legyél ott és indítsd el a céged egy új növekedési pályán!

Mikorra tedd magad szabaddá?

Kérjük válassz időpontot!

}

Mennyi időt vesz igénybe?

Körülbelül másfél órát

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Valóban teljesen ingyenes a tréning?

Igen, teljesen! Nincs semmilyen fizetési, vagy egyéb kötelezettséged.

Van bármilyen kötelezettség a tréninggel vagy a részvétellel kapcsolatban?

Nincs. A tréning ingyenes és nincs semmilyen vásárlási, fizetési vagy más kötelezettség ezzel kapcsolatban.

Mennyi ideig tart?

A webinárium körülbelül 2 órán át fog tartani.

Miért tartunk ingyenes webináriumot?

A válasz nagyon egyszerű: mert szeretnénk résztvevőinknek tudást és értéket adni. Így a többségük számára teljesen új területei nyílnak meg a marketingnek – sőt, sokan a saját cégükre is teljesen más szemmel néznek!

FONTOS:  tudnod kell, hogy ez nem egy értékesítési tréning! Nem rólunk szól, hanem kizárólag marketing megoldásokról. Éppen ezért semmilyen nyomást nem helyezünk egyetelen résztvevőre sem, hogy a tréninget követően velünk dolgozzon.

Ugyanakkor nem ritka, hogy többen úgy döntenek, szeretnének a tréninget követően is velünk dolgozni.