Interreg V–A Magyarország–Horvátország Együttműködési Program 2014-2020.

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS

Nyilvános ajánlattételi felhívás webfejlesztésre vonatkozóan.

A felhívás részletes leírása:

A Tinker Labs Franchise magyarországi piaci bevezetéséhez kapcsolódó webfejlesztési feladatok elvégzése.

A Tinker Labs-szel kapcsolatos részletes információk elérhetők a tinkerlabs.org weboldalon.

Webáruház fejlesztésére vonatkozó előzetes szakmai tanácsadás. 

Feladat megnevezése Feladat leírása
Tinker Labs képzési oldal

Olyan weboldal kialakítása, amely képes különböző online képzéseket kategorizáltan megjeleníteni, továbbá az egyes képzések vásárlói részére külön-külön előfizetés alapján hozzáférést biztosítani. A webáruháznak képesnek kell lennie online fizetési rendszer révén bankkártya és átutalás alapú fizetéseket befogadni, azokat (bankkártyás fizetés esetén automatikusan) kezelni. A megrendelések alapján az vásárlóknak – a fizetési mód függvényében – automatikusan számlát vagy díjbekérőt kell kapniuk.

A weboldalnak képesnek kell lennie ismétlődő (előfizetéses) alapú fizetés kezelésére. A fizetésekkel kapcsolatos bankkártya változások, illetve előfizetéses időszakok (és ezzel együtt a hozzáférések) kezelésére.

A weboldalnak képesnek kell lennie automata e-maileket küldeni a felhasználók részére hozzáféréssel, felhasználónévvel kapcsolatban, illetve felhasználókat az első sikeres előfizetéssel együtt párhuzamosan létrehozni és adataikat kezelni.

Franchise bemutató oldal

Bemutatkozó weboldal, amely képes és szöveges tartalmakon túl regisztrációs felületet biztosít az érdeklődők számára, részletesen bemutatva a franchise tartalmát. Az érdeklődőket képesnek kell lennie az oldalnak regisztrálni, számukra automata üzeneteket küldeni. Az adataik megadását követően az érdeklődőket online CRM (monday.com vagy ehhez hasonló) rendszerbe csatornázni.

 

Weboldal tanácsadás, rendszertervezés

 

Webáruház fejlesztésére vonatkozó előzetes szakmai tanácsadás.

 

Egyéb információk:

  • Az ajánlat leadási határideje: 2021.05.31.
  • Teljesítési határidő: 2021.10.31.

További információ az adel.molnar@upward.hu címen kérhető.