SZERETNÉD IGAZÁN JÓ POZÍCIÓBAN KEZDENI A KARRIEREDET?

Hogyan kereshetsz akár 25-50%-kal többet pályakezdő marketingesként?

Azért, hogy méltó módon élhesd az életed, egyet tanácsolnánk Neked: dönts úgy, hogy zseniális marketinges leszel, és tegyél meg érte mindent!

ide kell még egy ütős indítás

Kedves leendő marketinges!

Tedd fel magadnak a kérdést: Neked is eleged van abból, hogy úgy kerülsz ki végzős marketingesként, hogy az egyetem alatt egyetlen facebook hirdetést sem adtál fel? Hogy fogalmad sincs, hogyan kell ütős címsorokat, alcímeket vagy hatékony marketing szövegeket írni? És akkor még nem is beszéltünk egy WordPress weboldal felépítéséről, sem a forgalom generálásról.. pedig a legalapvetőbb online marketing eszközökről van szó.

Higgy nekem, a marketing ügynökségek már most is csak gyakorlattal rendelkező marketingest vesznek fel!

Ráadásul nem csak a saját generációddal versenyzel, hanem azokkal is, akik már több éve a pályán vannak! Te mit tudsz felmutatni a végzettségeden kívül? Mert egy papír önmagában édeskevés lesz..

Pedig minél később helyezkedsz el, annál nehezebb lesz érvényesülnöd a munkaerőpiacon, az idő meg csak megy és megy. Most kell megtenned az első lépést egy egészen másik  jövő felé!

Vegyük sorra,

Mi áll közted és a karriered között?

01

A gyakorlati tapasztalat hiánya

Hiába a gyakorlatorientált oktatás, lássuk be, hogy a valóságban egészen máshogy mennek a dolog, mint a tanórán. Muszáj kipróbálnod, sőt, rutint szerezned a marketingtevékenységedben, hisz ez a szakterület bőven túlmutat az elméleten! És hidd el, ha választani kell, mindig egy gyakorlati tapasztalattal rendelkező jelölt lesz előnyben.

02

Egy lapos, sablonos önéletrajz

Te csak egyet írtál meg, de mi több százat olvastunk el. Hidd el, egyáltalán nem egyszerű igazán jó önéletrajzot készíteni. Márpedig, ha az önéletrajzod rossz, akkor nem fognak interjúra behívni, anélkül pedig lehetetlen lesz elhelyezkedni.  Elég egy rosszul szerkesztett, rossz dizájnú önéletrajz, vagy hibás fotóválasztás, és a karriered azelőtt landol a kukában, mielőtt elindulhatott volna.

03

A munkerőpiac telítettsége

Ez egyszerű matek. Legyünk őszinték, vajon hány ezer frissdiplomás, dolgozni vágyó marketinges áramlik évente a piacra? Akkor mégis, hogyan tudod magad kiemelni a zajból, és mit kell tenned ahhoz, hogy könnyedén Téged válasszanak? Ráadásul nem elég, hogy a munkaerőpiac telített, de a gazdasági helyzet sem Neked kedvez! Nyugodtan kijelenthetjük, hogy versenyelőny nélkül, nincs esélyed.

bajban vagy… (problémáról még írni)

De akkor mégis, hogyan tudsz elhelyezkedni pályakezdő marketingesként?

Alapvetően 3 kritikus tényezőre van szükséged ahhoz, hogy ez sikerüljön!

 

megoldás bevezetése – a karrier nem a véletlen műve. Nem csoda, hanem oka van, hogy miért haladnak néhányan sokkal gyorsabban, mint mások.

Segítünk, hogy legyen valós, releváns gyakorlatod

Hogy magabiztos és felkészült legyél egy állásinterjún

Minél több szakember elé kerülj, hogy gyorsan elhelyezkedhess

De honnan a francból tudjuk mindezt?

Egy marketingügynökség vezetőjeként, valamint a hátam mögött több, mint 15 évnyi tapasztalattal a szakmában, számtalan kiválasztási folyamatban vettem már személyesen részt.

Több száz ígéretes jelöltet interjúztattam különböző pozíciókra, jól ismerve a kritikus, döntő szempontokat. Pontosan tudom, hol véreznek el a legtöbben, és melyek azok a kikerülhetetlen tényezők, amelyek a legerősebben határozzák meg egy jelölt esélyeit a munkaerőpiacon.

Mondd meg őszintén!

Mennyit érne Neked az, hogy hosszú távon látványosan gyorsabban tudsz haladni a ranglétrán, hamarabb léptetnek elő és szinte összehasonlíthatatlanul jobb a karriered?

De mi van akkor, ha tényleg 25-50 százalékkal magasabb fizetéssel indulsz? Ha egyből olyan munkakörben helyezkedhetsz el, ahol eleve jobb a pozíciód?

Rövidtávon súlyos százezreket, hosszútávon azonban tízmilliós nagyságrendű a különbség. De azt is mondhatnánk, hogy ennek az értékét, pénzben mérni már nagyon nehéz.

Ez egy másik életet jelent. Más nyaralásokat, más autót. A panel helyett családi házat. Suzuki helyett Audi-t. A Balaton helyett a Seychelle szigeteket és így tovább. Az átlagos helyett rendkívülit.

Megoldás a karrierkezdéssel kapcsolatos összes problémádra:

“Marketinges Leszek Karrierstart”
csomag

 

Összeraktunk mindent, de tényleg mindent, ami hozzásegíthet ahhoz, hogy a karriered szuperstartot vegyen. Lépésről-lépésre átvesszük azokat az elemeket, amelyekre marketingesként az elhelyezkedéshez szükséged lesz. Sőt, mi magunk fogunk reklámozni. Nézzük, mi mindent tartalmaz ez a teljesen egyedülálló csomag!

MARKETINGES LESZEK KURZUS

Egy roppant gyakorlati marketing kurzus keretében megtanítunk mindenre, amire a karriered elején szükséged lehet! 4 hónapon át, más és más témákat fogsz megtanulni, melyek mindegyike kritikus és fontos egy marketinges számára! Garantálom, hogy ezek egyikéről sem volt szó az egyetemen!

A kurzus elvégzése után, végre igazán felkészültnek, és ami ennél is fontosabb, alkalmasnak érezheted magad bármilyen marketing területen meghírdetett pozícióra! Többé nem kell alulértékelned magad, hiszen megtettél mindent azért, hogy nyugodt szívvel mondhasd, zseniális marketinges vagy!

PRÓBAINTERJÚ + ÖNÉLETRAJZ

Segítünk megírni egy igazán szuper önéletrajzot. Ez elengedhetetlen, hisz elég egy rosszul szerkesztett, rossz dizájnú önéletrajz, és máris nem hívnak be interjúra.

Emellett Zoom-on vagy Skype-on csinálunk Veled egy videós próbainterjút is – sőt, ha hajlandó vagy eljönni hozzánk, akkor ez lehet akár személyes is! Aztán kielemezzük a teljesítményedet és megosztjuk Veled a tapasztalatainkat. 

Soha többé nem kell izgulnod azon, hogy az önéletrajzod vajon kifogástalan-e, vagy, hogy mit kellene mondanod egy interjún!  Hisz pontosan tudni fogod, hogyan brillírozz és nyűgözz le mindenkit!

MARKETINGES VAGYOK PLATFORM

A kurzus elvégzését követően felkerülsz a Marketinges Vagyok platformunkra, melyet  ki fogunk ajánlani számos fejvadász cégnek és marketing ügynökségnek, hogy az önéletrajzod sokkal több szakember kezébe kerülhessen.

Ezzel a felülettel nagyon komoly esélyt kínálunk arra, hogy gyorsabban és gördülékenyebben helyezkedhess el, hiszen reklámozni fogunk Téged!

Ezzel pedig vége a pályakezdéssel kapcsolatos aggodalmaidnak! Többé nem kell félned, hogy álláslehetőség nélkül maradsz, mert radikálisan nagyobb esélyed lesz álmaid pozíciójára!

Nézzük meg, hogy pontosan

Hogyan épül fel a képzés?

1. hónap:

MARKETING ALAPOK ÉS  SZÖVEGÍRÁS

Tudom, hogy azt hiszed, az egyetemen pontosan ezt kaptad, de a gyakorlati online marketingben és egy ügynökségnél, teljesen másként működik minden. Ezzel a tudással viszont, végre érteni fogod, mi, hogyan és miért történik körülötted!

 • Online marketing alapok
 • Termékpiramis szemléletmód, back-end a front-end és az egyéb ajánlatok
 • Ügyféltölcsér – Sales Funnel – felépítése és fajtái
 • Szövegírás alapok és modellek
 • Hirdetés- és webszövegírás mesterség

Az első hónap végére készen lesz egy általad választott termék/szolgáltatás – vagy akár saját vállalkozásod teljes hirdetési és weboldal szövegezése!

2. hónap:

WEBOLDALSZERKESZTÉS

Hogy miért fontos ez? Egy profi marketinges képes önállóan egy érkező oldalt létrehozni. Úgyhogy megtanítunk egyszerű WordPress weboldalakat készíteni. A legfontosabb technikai kiegészítőkre, amelyek egy sikeres weboldalhoz nélkülözhetetlenek és a keresőoptimalizálás alapjaira is!

 • WordPress weboldal készítése, telepítése
 • Weboldal ideális felépítése, webdesign
 • Technikai kiegészítők (Hotjar, Analitycs, PopUp, remarketing kód)
 • Hatékony érkezőoldalak szerkesztése
 • Alapvető keresőoptimalizálás

A második hónap végére készen lesz a saját weboldalad, és magabiztosan fogsz tudni akár másoknak is segíteni – ezzel a tudással már el tudsz kezdeni pénzt keresni!

3. hónap:

LEVÉLMARKETING ALAPOK

Ok-ok. Tudom, hogy a fiatalok jelentős része nem olvas hírlevelet. De az email marketing kampányok voltak és még sokáig lesznek is az egyik legfontosabb marketing eszközök a piacon! Éppen ezért tudnod kell, hogy milyen levélmarketing szoftverek vannak, azok hogyan működnek és hogyan tudsz egy automata kampányt létrehozni.

 • Levélmarketing alapok – Upsell, CrossSell, Downsell
 • Levélmarketing szoftverek működése
 • Levelező szoftver űrlapok, levelek ütemezése
 • Automata levélsorozat kampányok készítése, megnyitások elemzése

A harmadik hónap végére olyan automata vevőszerzési folyamatot tudsz felépíteni, ami akkor is pénzt termel, ha éppen alszol…

4. hónap:

FORGALOMGENERÁLÁS

Igen, minden marketingesnek tudnia kell, hogy miként kell egy jó Google hirdetési kampányt összerakni, hogyan kell azt menedzselni, de ugyanígy tudnod kell, hogyan működnek a YouTube hirdetések, mi az remarketing és így tovább!

 • Alapok – SEO, PPC hirdetések, Affiliate programok
 • FB hirdetések, Instagram hirdetések, chatbot
 • Google AdWords, Google Display, Youtube hirdetések
 • Remarketing

A negyedik hónap végére mindent tudni fogsz, ami az online marketinghez szükséges! Persze a nyúl ürege végtelen mély, de ez a gyakorlati tudás bőven elég ahhoz, hogy átlásd az online marketinget, és sok pénzt keress vele. Akár marketinges állással, akár vállalkozóként!

5. hónap:

CÉLEGYENES

Ma a vállalkozások egyik legnagyobb kihívása, hogy megfelelő alkalmazottat találjanak. A Tiéd pedig az, hogy megtaláljanak! 

 • Önéletrajz áttekintés + tanácsadás
 • Online próbainterjú teljesítmény kiértékeléssel és visszajelzéssel
 • Marketinges Vagyok Platform megjelenítés – Szakmai kiajánlás marketingügynökségeknek és fejvadász cégeknek

Tudjuk garantálni, hogy munkád lesz? Ezt az egyet nem tudjuk megtenni. Viszont, a magunk részéről mindent megteszünk annak érdekében, hogy az elhelyezkedésed és a karrierkezdésed egy igazi, álomszerű sikertörténet legyen!

ÉRTED MÁR, HOGY MEKKORA ÉRTÉKET SZERETNÉNK ÁTADNI NEKED?

Konkrétan megtanítunk mindenre, amire a karriered elején szükséged lehet! És még annál is többre.. Ezzel a tudással akár önálló vállalkozást is indíthatsz, és elkezdhetsz pénzt keresni, értéket teremteni.

Ugye számodra is felbecsülhetetlen ennek az értéke?

Akkor most vegyük át pontról-pontra, hogy mi mindent adunk Neked, és, hogy ezeknek mekkora is az értéke!

R

Online Marketing Alapok

(30.000 Ft érték)

R

Hirdetés és Webszövegírás

(90.000 Ft érték)

R

Levélmarketing Alapok

(99.000 Ft érték)

R

Forgalomgenerálás

(145.000 Ft érték)

R

Weboldal Szerkesztés

(120.000 Ft érték)

R

Önéletrajz Áttekintés

(30.000 Ft érték)

R

Próbainterjú

(60.000 Ft érték)

R

Álláskereső Platform

(118.000 Ft érték)

A Marketinges Leszek KarrierStart csomag teljes értéke: 692.000 Ft!

Most mindössze 110.000 Ft-ért a tiéd lehet!
Vagy
4 x 29.500 Ft-ért!

Vásárold meg most,

A MARKETINGES LESZEK KARRIERSTART CSOMAGOD

Mindenképpen megéri, hiszen

Nem kockáztatsz semmit

Annyira biztosak vagyunk abban, hogy ez neked sokszorosát éri, hogy 100%-os garanciát vállalunk az első hónapra. Ha az első hónap végén úgy érzed, hogy nem azt kaptad, amire számítottál, akkor jelezd nekünk, és kérdés nélkül visszafizetjük a kurzus árát.

Rólunk mondták

Hallgatói vélemények

Egészen más szemszögből látom a marketinget!

„Volt szerencsém betekinteni a képzésbe. Egészen más szemszögből látom most a marketinget, mint amiről az egyetemen szó volt.”

– Iloskics Ivett

Kereskedelem és Marketing hallgató az egyetemen

Ez az, amit hiányoltam az egyetemi éveim alatt!

„Végre! Ez az amit hiányoltam az egyetemi éveim alatt! Szerettem volna megtanulni weboldalt szerkeszteni, chatbotot programozni… ezek mind hozzájárulnak egy sikeres marketing tervhez!”

– Tóth Klaudia

Kereskedelem és Marketing hallgató az egyetemen

Képeznem kell magam, hogy versenyelőnnyel induljak a pályakezdők piacán!

„Nagyon félek úgy munkába állni, hogy még nem próbáltam ki magam gyakorlatban. A következő félévben kapom meg a diplomám, addig mindenképp képeznem kell magam, hogy versenyelőnnyel induljak a pályakezdők piacán.”

– Hegedűs Virág

Kereskedelem és Marketing hallgató az egyetemen

Az egyetem a gyakorlati dolgokat nem tudta átadni..

„Mindig is úgy éreztem, hogy az egyetem abban segített, hogy marketinges szemszögből lássam a világot, viszont a gyakorlati dolgokat, nem tudta átadni. A képzés témája és struktúrája pontosan ezeket a hiányosságokat pótolja.”

– Vörös Nelli

Kereskedelem és Marketing hallgató az egyetemen

Ez a kurzus a valaha volt legjobb befektetés!

„Lassan 10 éve tanulok marketinget, és mindenhol csak az elméletet súrolgattuk. Ekkor döntöttem el, hogy szükségem van valami kézzel fogható gyakorlati tudásra. Ez a kurzus a valaha volt legjobb befektetés. Az elvégzése után, sokkal magabiztosabban indulok egy interjúra.”

– Biró Katalin

Kereskedelem és Marketing hallgató az egyetemen

A kurzus foglalkozik a legújabb trendekkel – és a már jól bevált módszerekkel!

„A jövőben szeretnék saját vállalkozást indítani, és időben szeretném elkezdeni magam képezni minden téren. A marketing, különösen a digitális marketing a legfontosabb alappillérje egy sikeres vállalkozásnak. A kurzus foglalkozik a legújabb trendekkel – és a már jól bevált módszerekkel.”

– Müller Szabina

Gazdálkodás és Menedzsment hallgató az egyetemen

Más szemszögből látom a marketinget

„Volt szerencsém betekinteni a képzésbe. Egészen más szemszögből látom most a marketinget, mint amiről az egyetemen szó volt.”

Iloskics Ivett

Kereskedelem és Marketing hallgató az egyetemen

„Végre! Ez az amit hiányoltam az egyetemi éveim alatt! Szerettem volna megtanulni weboldalt szerkeszteni, chatbotot programozni… ezek mind hozzájárulnak egy sikeres marketing tervhez!”

Tóth Klaudia

Kereskedelem és Marketing hallgató az egyetemen

„Nagyon félek úgy munkába állni, hogy még nem próbáltam ki magam gyakorlatban. A következő félévben kapom meg a diplomám, addig mindenképp képeznem kell magam, hogy versenyelőnnyel induljak a pályakezdők piacán."

Hegedűs Virág

Kereskedelem és Marketing hallgató az egyetemen

„Mindig is úgy éreztem, hogy az egyetem abban segített, hogy marketinges szemszögből lássam a világot, viszont a gyakorlati dolgokat, nem tudta átadni. A képzés témája és struktúrája pontosan ezeket a hiányosságokat pótolja.”

Vörös Nelli

Kereskedelem és Marketing hallgató az egyetemen

„Lassan 10 éve tanulok marketinget, és mindenhol csak az elméletet súrolgattuk. Ekkor döntöttem el, hogy szükségem van valami kézzel fogható gyakorlati tudásra. Ez a kurzus a valaha volt legjobb befektetés. Az elvégzése után, sokkal magabiztosabban indulok egy interjúra.”

Biró Katalin

Kereskedelem és Marketing hallgató az egyetemen

„A jövőben szeretnék saját vállalkozást indítani, és időben szeretnén elkezdeni magam képezni minden téren. A marketing, különösen a digitális marketing a legfontosabb alappillérje egy sikeres vállalkozásnak. A kurzus foglalkozik a legújabb trendekkel – és a már jól bevált módszerekkel.”

Müller Szabina

Gazdálkodás és Menedzsment hallgató az egyetemen

SZERINTED MEGÉRI?

Gondolj bele, ha semmi más előnye nincs, csak az, hogy egy, azaz egyetlen hónappal korábban helyezkedsz el, máris nyertél! Garantáltan, hiszen 1 hónappal korábban kapsz fizetést.

És még ez volt a lehető legkisebb előny!

Képzeld el, hogy milyen érzés lenne, ha tudnád, hogy haladsz előre. Magabiztosnak éreznéd magad, jó érzéssel mehetnél munkába, gyomorgörcs nélkül és látnád, hogy mi fog történni veled. Hogy van reális esélyed az előlépésre!

Őszintén, Neked megérné ez?

A kérdés már csak az, hogy elég komolyan gondolod-e a karriered? Szeretnél-e a legfelkészültebb marketinges álláskeresők közé tartozni? Azok közé, akiknek a legnagyobb esélyük van elhelyezkedni.

Akik a legígéretesebb karrier előtt állnak. Akikre az érettségi találkozón irigykedve néznek a többiek. Akikkel a szüleik a leginkább büszkélkednek. Akikről a hírek szólnak.

Ha a válaszod igen, nem érdemes tovább várnod! Napjaink világában csak azok lesznek sikeresek, akik cselekszenek, akik lépnek. A többiek mind lemaradnak.

Te döntöd el, hogy melyik csoportba szeretnél tartozni. Lépj most!

GY.I.K.

MILYEN KÁRTYÁKKAL LEHET FIZETNI?

A VISA és a Mastercard dombornyomott kártyáival, ill. egyes VISA Electron, V Pay kártyákkal. A VISA Electron kártyák interneten történő használatának lehetősége a kártyát kibocsátó banktól függ. A CIB által kibocsátott VISA Electron típusú bankkártya használható interneten történő vásárlásra.💳

 

HOL TUDOM MEGVÁSÁROLNI A KURZUST?

Az alábbi linkre kattintva tudod elérni a vásárlás funkciót:
Részletfizetés
Egy összegben történő fizetés

KAPOK MELLÉ OKLEVELET?

Igen, fizetésnél ne felejtsd el igényelni az oklevelet! 📜😊

HÁNY HÓNAPOS A KURZUS?

4 hónap!!🥳 Nyugi, itt nincs lehetőséged félévet csúszni!🙃

SZÜKSÉGES A SZEMÉLYES JELENLÉT?

Nem! 🙂 Ez egy teljesen online kurzus.💻📱

HA EGYSZER MEGVÁSÁRLOM, ÖRÖKRE ELÉRHETŐ MARAD SZÁMOMRA A KURZUS?

Igen, ez egy életre szóló tudás!👨‍🎓👩‍🎓

HOL TUDOM FELTENNI EGYÉB KÉRDÉSEIM?

Kérdéseddel bármikor fordulhatsz hozzánk az alábbi elérhetőségeken:

marketingesleszek2021@gmail.com e-mail címen

Facebook oldalunkon üzenetben vagy a kurzus közös csoportjában kérdezhetsz: https://www.facebook.com/MarketingesLeszek

Sőőőt… Instagram oldalunkon rendszeres kérdezz-felelek LIVE-ot is tartunk! 😊 https://www.instagram.com/marketingesleszek

TÖBB CSOPORT IS FOG INDULNI, VAGY EZ AZ EGYETLEN LEHETŐSÉG?

Nincsenek csoportok, a kurzust akkor vásárlod meg amikor készen állsz rá, 2021. augusztus 9.-ével indul a program, onnantól kezdve bármikor megveheted. A vásárlás napjától kezdve indul a 4 hónap. 📅

MILYEN FELÜLETEN LESZNEK ELÉRHETŐEK AZ ELŐADÁSOK?

A tananyag a … felületén lesz elérhető, hétről-hétre fog bővülni egy újabb témával. Ide kattintva láthatod a kurzus tervezett menetrendjét. 🔼

A FACEBOOK CSOPORTBA CSAK AZ ELŐFIZETŐK LÉPHETNEK BE VAGY AZ ÉRDEKLŐDŐK IS?

Van egy ingyenes csoportunk, ahova bárki csatlakozhat: https://www.facebook.com/groups/839338440289348/

Illetve van egy csoportunk a kurzust befizetett tagoknak, ahol segítünk a haladásba, és a többi tag véleményét is kikérhetitek munkáitokról:

https://www.facebook.com/groups/340490817446555/