A legfontosabb dolog, amit muszáj tudnod a karriered elkezdése előtt!!!

A legtöbb karrier már a legelső elhelyezkedés pillanatában kisiklik. Rögtön, az első munkahelyen. Ha szeretnéd tudni, hogy miként helyezkezdj el gyorsan, keress sok pénzt és (ez kritikus!) alapozd meg a karriered már az első lépésnél, akkor nézd meg az alábbi videót!

NÉZD MEG AZ INGYENES VIDEÓT!

Add meg az adataid és máris megnézheted a teljes videót.

Segítünk változtatni!

MARKETINGESKÉNT AKARSZ ELHELYEZKEDNI, DE félsz, hogy az EGYETEMEN KAPOTT TUDÁS ÉDESKEVÉS?

Higgy nekem, a marketing ügynökségek (ahogy a cégek többsége) már most is csak gyakorlattal rendelkező marketingest vesz fel! Éppen ezért a gyakorlati marketing tudásra szükséged lesz. De ez csak az egyik része a kihívásnak, amivel szembenézel.

A gyakorlati tudás elég lehet ahhoz, hogy elhelyezkedj. Sőt, nélkülözhetetlen. Csakhogy ezen túl számos olyan tényezőre kell odafigyelned, ami már az induláskor meghatározhatja, hogy milyen karriert fogsz befutni.

Hol kezdesz, milyen munkakörben, milyen feladatokat látsz el, mikor léptetnek elő, mikor kapsz fizetésemelést és így tovább…

Úgyhogy, ha igazi karrierkezdésre vágysz, akkor nézd meg most a videót!

 

Mif fogsz megtudni a videóból?

Mit fogsz megtudni a videóbóL?

Z

MIÉRT FONTOS VERSENYELŐNYHÖZ JUTNI EGY ÁLLÁSINTERJÚN?

Felfedjük a titkot, hogy valójában mennyit is számít a megjelenésed és a teljesítményed egy állásinterjún. Hidd el, sokáig emlékezni fognak arra, hogy mit mondasz el magadról!

Z

MIT TEGYÉL, HOGY FELKÉSZÜLTEN ÉS MAGABIZTOSAN ÉRKEZZ EGY ÁLLÁSINTERJÚRA?

Megosztunk Veled pár biztos tippet, ami segít abban, hogy önbizalommal telve mehess el az interjúdra. Eláruljuk, mik a  leggyakoribb kérdések egy marketing állásinterjún.

Z

MIÉRT FONTOS AZONNAL ELKEZDENED ÉPÍTENI A KARRIERED?

A korai karrierkezdés hamarabb eredményezhet előrelépési lehetőséget. Sokan nem is gondolnák, mennyire fontos az időzítés.

Z

MI KELL, AHHOZ HOGY KITŰNJ A TÖMEGBŐL?

Legyünk őszinték, valószínűleg évente több ezer diplomás marketinges áramlik ki a piacra. Hogyan tudod magad mégis kiemelni a zajból és mit kell tenned ahhoz, hogy könnyedén Téged válasszanak?

Z

MIÉRT ÉRDEMES MARKETINGESNEK LENNI?

Mennyit kereshetsz marketingesként? Milyen előnyökkel és hátrányokkal jár a szakma? Pontosan milyen cégeknek van szüksége RÁD, mint marketingesre? És mit is fogsz csinálni pontosan?

Hogyan növeld négyszeresére az esélyed egy állásinerjún?!

Több mint 300 önéletrajz átnézése és közel 100 interjú tapasztalat alapján összeraktunk egy olyan TELJESEN INGYENES anyagot, aminek a segítségével a többszörösére növelheted az esélyeid egy marketinges állásinterjún.

Add meg a neved és az emailcímed és elküldjük neked (a videó mellett).