GARANTÁLTAN MŰKÖDŐ MÓDSZERÜNK MEGMUTATJA:

HOGYAN TRIPLÁZD MEG ÜGYFELEID SZÁMÁT 90 NAP ALATT?

Megbízható módszerünkkel nem csak garantált ügyfélszám növekedést érsz el, hanem ezáltal bevételed is számottevően gyarapodni fog.
Tudd meg hogyan!

KEDVES CÉGVEZETŐ!

 

Tedd fel magadnak a kérdést: Neked is eleged van abból, hogy olyan kampányokra költöd a pénzed, amelyek kevesebb bevételt hoznak, mint amibe kerültek? Unod, hogy a “szakértők” leginkább kifogásokkal jönnek eredmények helyett?

FELÉPÍTJÜK A TELJES MARKETING GÉPEZETED EGY AZ EGYBEN

Ízekre szedjük a meglévő marketing folyamataidat, aztán szinte nulláról újra felépítjük a teljes rendszert. Neked kizárólag a bejövő ügyfelekkel kell foglalkozni.

 

ÚJRA ÉS ÚJRA NYERESÉGGÉ ALAKÍTJUK A REKLÁMKÖLTSÉGET

azáltal, hogy kvalifikált ügyféljelölteket küldünk a weboldaladra.

A legtöbb marketing ügynökség óriási tévedésben van. Kattintásokra és weboldal látogatói számra összpontosítanak. Csakhogy azokat nem viheted a bankba, abból nem adhatsz fizetést és így tovább.

Mi a megtérülésre (ROI – Return on investment) fókuszálunk. A célunk, hogy ha elköltesz 100 forintot, akkor abból 2-300 forintod legyen, azaz nyereséget realizálj. Minden más mellébeszélés. Nézzük, hogy miként csináljuk.

ÜGYFÉLGONDOZÁS

Olyan automata rendszert építünk, amely segít az ügyféljelöltek feldolgozásában, és ami a weboldalt egy jól olajozott értékesíti gépezetté teszi.

KONVERZIÓ

Megfelelő taktikai elemekkel a látogatók nagyobb részéből “csinálunk” vevőjelöltet, ezáltal akár többszörözheted az árbevételed.

RETARGETING KAMPÁNYOK

Azokat, akik nem lettek ügyféljelöltek, folyamatosan retargeting kampányokkal és ellenállhatatlan ajánlatokkal követjük az interneten.

FORGALOM GENERÁLÁS

Különböző csatornákon, de folyamatosan “vásárolni-akaró” érdeklődőket irányítunk a weboldaladra.

Kérd a 90.000 Ft értékű, személyre szabott marketing stratégiád, teljesen ingyen!

Az alábbiak szerint működik. Először áttekintjük a vállalkozásod, megnézzük a versenytársaid, beleértve a marketing tevékenységüket. Elemezzük Veled a célpiacot, az értékesítési folyamatokat és a céljaid.

Kikérdezünk az értékesítési folyamatodról, az értékesítési céljaidról és a márkaépítési stratégiádról. Majd az általad elmondottak alapján kidolgozunk egy egyedi digitális marketing tervet kifejezetten Neked… ingyenesen. Nincs apróbetű és átverés.

Miért tesszük ezt?

Egyszerűen azért, mert sokan, akikkel ezen a folyamaton végig megyünk, annyira elégedettek és boldogok, hogy azt kérik, dolgozzunk együtt a továbbiakban.

Felhívjuk a figyelmed, nem ez nem egy értékesítési hívás. Az ilyen átfogó üzleti elemzésért és tervezésért általában 90.000 Ft-ot számítunk fel. Nem értékesítővel fogsz beszélni, hanem egy magasan képzett stratégánkkal, aki a vállalkozásodhoz igazodó tervet állít össze az ügyféljelöltek és az eladások maximalizálása érdekében. Nincs semmilyen kötelezettség, hogy igénybe vedd bármelyik szolgáltatásunkat.

Mit mondanak rólunk?

Ügyfélvélemények

A legfontosabb kampányunkban olyan  tanácsokat kaptunk, amellyel megdupláztuk a tavalyi árbevételünket. És ez nem minden: a kampányunk alacsonyabb költséggel futott, és egy nappal hosszabb volt pont azért, mert konkrét célcsoportunkat tudtuk megszólítani.

Filákovity Dusán

Pannon Borbolt

Munkáink

Referenciáink

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Valóban teljesen ingyenes a konzultáció?

Igen, teljesen! Nincs semmilyen fizetési, vagy egyéb kötelezettséged.

Van bármilyen kötelezettség a konzultációval vagy a részvétellel kapcsolatban?

Nincs. A konzultáció ingyenes és nincs semmilyen vásárlási, fizetési vagy más kötelezettség ezzel kapcsolatban.

Mennyi ideig tart?

A konzultáció körülbelül 30 percen át fog tartani.

Miért tartunk egy ingyenes konzultációt?

A válasz nagyon egyszerű: a résztvevők tudást és értéket kapnak. A többségük számára teljesen új területei és nézőpontja nyílik meg a marketingnek.

Sőt, sokan a saját cégükre is teljesen más szemmel néznek.

Ugyanakkor nem ritka, hogy többen úgy döntenek, szeretnének a konzultációt követően velünk dolgozni.

FONTOS: ez nem egy értékesítési konzultáció. Nem rólunk szól, hanem marketing megoldásokról. Semmilyen nyomást nem helyezünk egyetelen résztvevőre sem, hogy a konzultációt követően velünk dolgozzon.