Bizonyítottan működő módszerek

HOGYAN NÖVELD A PROFITOD A JELENLEGI PANDÉMIA IDEJÉN?

Ha szeretnéd megtudni, hogy mit kell tenned, jelentkezz ingyenes tréningünkre, amelyen megmutatjuk azon marketing módszereket, amelyek révén 2019-ben 6 milliárd forint forgalom növekedéshez segítettük ügyfeleinket!

Kedves Cégvezető,

Képzeld el, milyen lenne jelentősen megemelni, vagy akár megduplázni a forgalmad a következő néhány hónapban… miközben nem költesz vagyonokat (sőt, lehet, hogy kevesebbet mint most) a marketingedre?

A profitod az egekbe emelkedne… bónuszokat tudnál fizetni… nyugodt lehetnél, hogy a céged stabil lábakon áll… a hétvégéket nem idegeskedéssel töltenéd… és végre ki tudnál kapcsolni és élvezni a munkád gyümölcsét.

Tedd fel magadnak a kérdést: Neked is eleged van abból, hogy a olyan kampányokra költöd a pénzed, amelyek kevesebb bevételt hoznak, mint amibe kerültek? Unod, hogy a “szakértők” leginkább kifogásokkal jönnek eredmények helyett?

Akkor itt az idő, hogy megálljt parancsolja  stressznek és frusztrációnak, ami a bizonytalanságból fakad. Marketing módszereink Neked is működni fognak.

Az elmúlt évben az ügyfeleinket nagyságrendileg 6 milliárd forint árbevétel növekedéshez segítettük.

Ez nem 6 milliárdnyi árbevétel, ez a növekedés. Ráadásul nem csak 1 speciális piacon bizonyítottak, hanem tucatnyi területen. Marketing stratégiáink révén látványosan növelni tudják ügyfeleink a forgalmukat.

Olyannyira biztosak vagyunk abban, hogy a munkánk eredményes, azaz profitot termel, hogy ügyfeleink számára egyedülálló módon sikerdíjas konstrukciót is fel szoktunk kínálni.

Most azonban még többet kínálunk! Lerántjuk a leplet, hogy mit és hogyan kell csinálnod ahhoz, hogy eredményeket érj el.

Egy olyan INGYENES tréningre tudsz jelentkezni, amelyen LÉPÉSRŐL-LÉPÉSRE megmutatom, hogy miként tudod ezen bizonyított marketing módszereket a saját cégedben alkalmazni.

 

Itt tudsz jelentkezni a díjmentes tréningre, amely megváltoztathatja a céged ügyfélszerzését és profitját!

Mi történik a jelentkezést követően?

Telefonon fogunk egyeztetni pár percet, hogy kiderítsünk 3 dolgot:

  • Online vagy személyesen szeretnél részt venni a tréningen? Ez a jelenlegi pandémia miatt indokolt kérdés.
  • Melyik novemberi időpontunk alkalmas a számodra?
  • Érdemes-e eljönnöd? Ha nem, azt is megmondom.

Mit kell tudni a tréningről?

A tréning INGYENES, nincs semmilyen rejtett költséged. Azért tartjuk, hogy minél több vállalkozó számára megmutassuk, hogy miként tud több ügyfelet szerezni. Nagyjából 3 órát tart.

Nem titok, néhányan közülük úgy döntenek, hogy ezt követően – látva a módszereinket és eredményeinket – szeretnének velünk dolgozni. Viszont mi semmilyen nyomulós értékesítést nem fogunk végezni, ezt ígérjük.

Upward Kft.

7632 Pécs, Littke J. u. 32.
Adószám: 14997657-2-02

Iroda

7625 Pécs, Vince u. 9/2.
Tel: +36 (30) 581 1751