BLACK FRIDAY AKCIÓ:

EREDMÉNYT-HOZÓ WEBOLDAL, AMELY VÁSÁRLÓK TÖMEGÉT HOZZA A CÉGEDNEK MOST 50% KEDVEZMÉNNYEL!

Átalakítjuk a weboldalad nagyteljesítményű marketing gépezetté, amely folyamatosan ügyféljelölteket hoz, kezeli azokat és vevőkké változtatja őket.

Az ajánlat érvényessége:

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

SZERETNÉL EGY „MOBILTELEFON KOMPATIBILIS” WEBOLDALT, AMELYNEK A FŐ FÓKUSZA, HOGY A LÁTOGATÓKBÓL ÜGYFELEKET CSINÁLJON?

Akkor jó helyen jársz. A mi filozófiánk egyszerű: a weboldal elsődleges célja, hogy eredményt hozzon a vállalkozásodnak.

Ráadásul a Black Friday akciónk keretében most 50% kedvezményt kapsz!

De hogyan és miből kapsz kedvezményt?

Roppant egyszerű. Mivel minden weboldal egyedi és nem tudjuk, hogy Neked pontosan mire van szükséged, ezért EGYEDI AJÁNLATOT FOGSZ KAPNI egy konzultációt követően.

Ha szeretnél élni a kedvezménnyel, akkor nincs más dolgod, mint lefoglalni a kedvezményt, és ráérsz a konkrét, cégedre szabott ajánlatot követően eldönteni, hogy élsz a kedvezménnyel vagy sem.

DE MÉGIS MENNYI?

TIPIKUS WEBOLDAL ÁRAK

Senki sem szereti a zsákbamacskát, viszont pontos árat nem tudunk mondani. Amit tudunk, hogy mennyibe kerül általában egy weboldal.

Egy tipikus céges weboldal jellemzően 250-350.000 Ft-ba kerül, egyéni szükségletektől függően. Ebből kapsz most 50% kedvezményt!

Azaz most teljesen kockázatmentesen kérheted az 50% kedveményt. Ha nem tetszik az ajánlatunk, nem élsz vele.

HOGYAN DOLGOZUNK?

#1

ELSŐ KONZULTÁCIÓ

Minden cég más. Éppen ezért minden cégnek a termékéhez, szolgáltatásához és legfőképpen az ügyfeleihez érdemes igazítani a weboldalt.

Ahhoz, hogy kiderítsük pontosan milyen weboldalra van szükséged egy 30-perces online konzultáció keretében megismerjük a céged és a céljaid. Részletesen átbeszéljük, hogy mit szeretnél elérni, milyen elvárásaid vannak az új oldallal kapcsolatban.

Ez alapján fogunk tovább dolgozni.

#2

WEBOLDAL TERVEZET KÉSZÍTÉSE

A konzultáció során megbeszélt információk alapján összeállítunk egy weboldal vázlatot, ami bemutatja a tervezett weboldal felépítését, tartalmi pontjait.

Miért?

Mert a tapasztalataink alapján sokkal jobban látható, hogy miként nézne ki egy weboldal egy ilyen vázlatot követően, mint ha csak “papíron” vagy szóban beszélgetünk arról.

Mivel ezen a mintán pontosan látható, hogy milyen lenne az álatalunk megálmodott végeredmény, ezért még az esetleges megrendelés előtt látható, hogy mit kínálunk. Nincsenek félreértések és mindenki azt kapja, amit szeretne.

#3

KONKRÉT AJÁNLAT

Miután az általunk készített vázlatot bemutattuk egy második online konzultáció keretében és a módosításokat átbeszéltük, készítünk egy minden részletre kiterjedő ajánlatot.

Az ajánlatunkban nem csak a weboldal fejlesztési, de a fenntartási költségei is benne vannak. Ezen a ponton van lehetőség eldönteni, hogy szeretnéd-e megrendelni a weboldalt. Minden eddigi egyeztetés teljesen díj- és kötelezettségmentes!

Tehát ha szeretnél élni a Black Friday ajánlatunkkal, akkor ráérsz itt dönteni, MOST CSAK JELENTKEZNED KELL AZ 50%-OS KEDVEZMÉNYRE!

#4

megrendelés & fejlesztés

Amennyiben az árajánlatot megfelelőnek találod, úgy pontosítjuk a fejlesztési ütemtervet (mikorra készül el a weboldal, mire van szükségünk Tőled, és így tovább.)

Az ajánlatunk részletesen kitér a hatáidőkre és garanciánkra is, így egész biztosan nem fog meglepetés érni (mellesleg 100% elégedettségi garanciánk van, lásd alább.) 

A megrendelést követően pedig nekilátunk a fejlesztésnek. Ekkor merül fel az első fizetési kötelezettség: a weboldal díjának 50%-a.

 

Szeretnéd, ha a Beérkező levelek mappádat elárasztanák a potenciális Ügyféljelöltek, Valahogy így?…

Vagy így…

akkor jelentkezz most!

NE MARADJ LE!

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

FIZETÉSI TÁJÉKOZTATÓ

mikor és mennyit kell fizetni?

Konzultáció, vázlatkészítés és árajánlat: díjmentes

A felmérés, a vázlatkészítés és az árajánlatkészítés teljesen díj- és kötelezettségmentes. Nem tartozol nekünk semmivel, ha ezt követően nem rendeled meg a weboldalt még az 50% Black Friday kedvezményed ellenére sem. Nem lesz harag, nem fogunk semmit sem rád erőltetni.

MEGRENDELÉSKOR A WEBOLDALFEJLESZTÉS DÍJÁNAK ELE

Ha megrendeled a weboldalt, akkor a megrendeléssel együtt kapsz egy számlát, amely a weboldal árának az első részlete. Ennek kifizetését követően kezdjük meg a fejlesztést.

Weboldal átadása után a fejlesztés díjának második fele

A weboldal átadást követően esedékes a fejlesztés második részlete.

ÉRTÜNK HOZZÁ?

Több milliárd forintnyi forgalmat hoztunk már!

Több milliárd (nem millió) forintnyi árbevételnövekményhez segítettük az ügyfeleinket. Pontosan tudjuk, hogy mi kell egy sikeres oldalra és mi az, ami totál felesleges hókuszpókusz.

Mindezt ingyenesen és a cégedre szabva felvázoljuk Neked, aztán pedig a BLACK FRIDAY AKCIÓNK KERETÉBEN – ha szerentéd – 50% kedvezménnyel készítjük el Neked!

Úgyhogy, ha szeretnéd tudni, hogy mi hogyan építenénk fel a weboldalad és szeretnéd bebiztosítani az 50% kedvezményed akkor jelentkezz most!

100%-OS

PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA

100%-os garanciát vállalunk az
általunk elkészített weboldalakra.

Megtehetjük, hogy a versenytársaknál sokkal komolyabb garanciákat vállaljunk, mert egész egyszerűen az ügyfeleink elégedettek.

Ha mégsem vagy elégedett a honlappal, akkor nem kell fizetned (illetve visszatérítjük a már kifizetett részt)!

ITT TUDSZ JELENTKEZNI!

KÉRD AZ 50%-OS BLACK FRIDAY KEDVEZMÉNYED AZ ALÁBBI ŰRLAP KITÖLTÉSÉVEL

A küldés gombra kattintva előfodulhat, hogy kell 5-10 másodperc, amíg az időpontfoglalónk betöltődik.

Űrlapkitöltést követő lépések:

  1. Átirányítunk az időpontfoglaló oldalunkra.
  2. Legfoglalod az időpontod.
  3. Az általad megadott időpontban felkeresünk.
  4. Egy online konzultáció keretében megismerkedünk a vállalkozásoddal.
  5. Készítünk neked egy weboldaltervet.
  6. Megkapod a -50%-os kedvezményes árajánlatod.
  7. Amennyiben elégedett vagy, belevágunk!

NE MARADJ LE!

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Referenciáink